Biezpiena – augļu kūka
Pirmā skolas diena – svētku diena! Agrāk tradicionāli pirkām veikalā torti un bezalkoholisko šampānieti. Nu, ja, sen to vairs nedaru. Jā, jo dēls jau, kur tas laiks, kopš skolu pabeidzis! Bet tradīcijas, tomēr turpinām!
Sastāvdaļas
300 gr vājpiena biezpiens
400 gr Grieķu jogurts (9%)
380 gr vājpiena kefīrs
100 gr ūdens
800 gr augļi, ogas (nektarīns, plūmes, mellenes)
40 gr Whey proteīns (var pielikt arī cukuru, medu vai citu saldinātāju)
20 gr saldinātājs Truvia
50-60 gr želatīns
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8.8 gr
OH = 5.7 gr
T = 0.2 GR
Kcal = 63
Pagatavošana
Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni. Sagriež smalki dažādus augļus, pievieno ogas. Biezpienu, kefīru, jogurtu sablendē viendabīgā masā. Pielej ūdeni, pievieno augļus. Karsta ūdens peldē izkausē želatīnu. Pievieno želatīnu augļu-biezpiena masai, lej formā un novieto ledusskapī, lai sastingst.
Jau atkal našķojamies, priecājamies par dzīvi un tievējam!
Paldies, šī ir lielisks gardums, iesaku arī citiem
Piekrītu ievai.
Vai Jūsu kūkas/tortes ir iespējams arīpasūtīt?
Kur var nopirkt tādu “Whey proteīnu”?
Pie manis:)
vai saldinātāju var aizstāt arī ar cukuru? un cik grami cukurs, tad būtu jāliek?
jo kūku taisu ne prieks tievēšanas. recepte ir lieliska
Protams, variet likt cukuru. Man Jums grūti teikt: cik pati saldu vēlaties: pielieciet sākumā ~150-200 gr, sajauciet, pagaršojiet,ja par maz lieciet vēl klāt gramus 50.
Paldies liels
Šis ir labākais šī gada desserts noteikti! Paldies par recepti :))
Paldies, un varu tikai piekrist! Paldies!