Vienkārši un gardi. Ērti līdzpaņemšanai.
Sastāvdaļas
900 gr vistas fileja
3 olas
125 gr brūnie vai basmati rīsi (pirms tam novārīti)
1 brokolis (500 gr)
1 paprika (180 gr)
150 gr puravs
Ķiploks 4-5 daiviņas
Garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
Visu sasmalcinam virtuves kombainā. Veidojam apaļas formas kotletītes un liekam uz cepampapīra. Cepam ~ 180 grādu temperatūrā, kamēr gatavs un sāk mazliet apbrūnēt.
Uzturvērtība visai porcijai (2020 gr) OB = 268 gr, OH = 133 gr, T = 47,3 gr, Kcal = 1982
Uzturvērtība  100 gr
OB =13,2 gr
OH =  6,5 gr
T = 2,3 gr
Kcal = 98Un tikai!

Labu apetīti!