Sastāvdaļas:

200 gr kivi,

2 glāzes ābolu sulas (svaigi spiestas),

50 gr želatīna,

120 gr jogurts bez piedevām.

Pagatavošana:

Kivi nomizot, sagriezt mazos gabaliņos un salikt pa glāzēm Izspiesto ābolu sulu izfiltrēt caur marlīti, lai nebūtu biezumi. Glāzē ābolu sulas iejaukt želatīnu. Atlikušo sulu uzvārīt.  Pievienot uzbriedušo želatīnu, lai tas pilnībā izkūst. Drošības labad kivi, ja tas nav pavisam gatavs, pirms tam patur verdošā ūdeni-lai ir garantija, ka tas saželēs, vārošs ūdens neitralizēs to skābumu, kas traucē saželēt).Pusi sulas sajaukt ar kivi un saliet pa glāzēm. Nolikt glāzes ar želeju slīpumā ledusskapī, lai saželē. Otru pusi sulas sajaukt ar jogurtu. Glāzes ar saželējušo kivi nolikt taisni, saliet atlikušo jogurta masu un ielikt vēlreiz ledusskapī, lai saželē otra deserta pusīte.

Uzturvērtība:

OB =1,7gr

OH = 8,9

T = 0,3

Kcal =  46

Labu apetīti!