Picture 131Picture 134 Picture 135 Picture 139 Picture 140

Sastāvdaļas

Pamatnēm

210 gr pilngraudu auzu pārslas
300 gr vājpiena kefīrs
100 gr olu baltumi

Pa virsu

malta teļa gaļa
sīpols
burkāns
marinēts gurķis
siers Spēkavīrs vai 10% siers

Pagatavošana

Auzu pārslas aplej ar vājpiena kefīru un uzbriedina. Pievieno olu baltumus, pievieno nedaudz sāli, piparus.
Masu sadala 3 vienādās daļās un izveido forumu – pēc sirds patika: apaļu, kantainu, garenu un cepeškrāsnī cep ~ 20 minūtes 175 grādos. Izņem, atdzesē.
Malto gaļu izsautē pannā zem vāka. Pievieno garšvielas.Burkānu sarīvē, sīpolu smalki sagriež un tāpat izsautē pannā zem vāka. Marinēto gurļki smalki sagriež.Sieru sarīvē.Picu pamatnēm pa virsu uzsmērē „Fitline” svaigo sieru un kārto pa virsu burkānu-sīpolu masu, marinētus gurķus, sieru.Liek vēlreiz cepeškrāsnī un pacep vēl minūtes 15, kamēr siers izkūst. Kcal līdz galam neizskaitīju, bet viena tāda pica uz kalorijām 300-400.Kārtīgas, un galvenais veselīgas pusdienas.Labu apetīti!