Auzu pārslu cepumi ar āboliem un rozīnēm
Rītdien visa diena man paies aktīvi un sportiski: TRX kursos. Tika piekodināts, ka mācības būs gana intensīvas, tādēļ vēlams nodrošināties ar enerģijas batoniņiem. Teikts-darīts. Man top savējie-veselīgie enerģijas cepumiņi.
Sastāvdaļas
200 gr pilngraudu auzu pārslas
200 gr vājpiena biezpiens
300 gr olu baltumi
200 gr ābols (Golden del)
100 gr rozīnes
vaniļa vai kanēlis
(ja vajag var pievienot kādu saldinātāju-man pietika ar dabiskajiem-saldo ābolu un rozīnēm)
Pagatavošana
Auzu pārslas, biezpienu, olu baltumu, sarīvētus ābolus, rozīnes sajauc un noliek visu masu savilkties, lai pārslas uzbriest, pievieno vaniļu. Ar karoti liek „pikas” uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru, veido cepumus un liek cepties ~175 grādos.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 9,3 gr
OH = 18,6 gr
T = 1,1 gr
Kcal = 127
Gribeju zinat vai tev tiem cepumiem vidus ir tads paskidrs un miksts looti? vai varbut bushu pa mazs izscepusi.
Viss vienmērīgi iznāca. Noteikti ne šķidrs. Cepu apmēram 175 grādos.
Uzturvērtība uz 100 g ir norādīta jau izceptiem cepumiņiem?
Uzturvērtību ir negatavam produktam.
Sveiki! Cik, apmeram olas aizgaja baltumos? Gribetos uztaisit, bet mulsina tie 300g
Kāpēc mulsina??? Īpaši jau tagad,kad lielveikalos nopērkami atsevišķi 1kg iepakojumi ar olu baltumiem? 100 gr olu baltums ir tikai 50 kcal.
Labdien,
Cik šadus cepumus uzkodā ieteiktu apēst? Labāk otrajās brokastīs vai launagā?
Cik ilgi jācep cepumi?
Es nekad neskatos pulkstenī…Skatos uz cepumiem cepeškrāsnī -kad tie apbrūnējuši, slēdzu plīti nost:)