Auzu pārslu cepumi ar ābolu un proteīnu
Nākošajā nedēļā trenēšos agri no rīta.Tādēļ, pašā laikā būs šodien saceptie kārumi ar auzu pārslām, ābolu, biezpienu un Whey proteīnu. Būs gan olbaltumvielas, gan ogļhidrāti. 3 tādi cepumiņi (~170 gr) man sniegs: 19 gr OB, 23 gr OH un 202 kcal. Pašā laikā, lai justos nepārēdusies un pietiktu spēka kvalitatīvam treniņam.
Sastāvdaļas
300 gr auzu pārslas
400 gr salds ābols
400 gr olu baltums
300 gr vājpiena biezpiens
50 gr vaniļas proteīns
Uzturvērtība 100 gr
OB = 11,3 gr
OH = 13,5 gr
T = 1,4 gr
Kcal = 119
Pagatavošana
Biezpienu sablendē ar olu baltumiem un proteīnu. Ābolu nomizo un sarīvē, pievieno auzu pārslām. Auzu pārslām un āboliem pievieno sablendēto biezpienu ar olu baltumu.Samaisa un nolie,lai auz pārslas uzbriest. Veido ar rokām cepumus, liek pannā uz cepampapīra un cep ~ 170 grādos.
Kāpēc viss ko es taisu pieķep pie cepam papīra? Var būt es kaut ko nesaprotu…
Ziniet? Es to pati esmu pēdējo mēnešu laikā piefiksējusi.Tieši vakardien cepu cepumus ar auzu pārslām un dzērvenēm un nevarēju dabūt nost tos no papīra. Līdz šim izmantoju RIMI cepamo papīru. Acīmredzami, jāpamēģina cits ražotāju papīrs un, tad jāizdara secinājumi.Agrāk nekas tāds nenotika.