Biezpiena – siera plātsmaize
Mazliet padarbojos, lai nākošajai nedēļai būtu, ko līdzi ņemt uz darbu. Ērti, gardi un galvenais – veselīgi!
Sastāvdaļas
200 gr auzu pārslas
400 gr vājpiena kefīrs
330 gr Tējas siers ar garšvielām
330 gr vājpiena biezpiens
300 gr dabīgais jogurts SKYR
400 gr olu baltums
Garšvielas, ķiplociņš, ķimenes (ja vēlas, protams)
Uzturvērtība 100 gr
OB = 12,7 gr
OH = 7,3 gr
T = 2,3 gr
Kcal = 106
Pagatavošana
Auzu pārslas aplej ar vājpiena kefīru un uzbriedina.Sieru sarīvē. Auzu pārslās iemaisa sieru, biezpienu, jogurtu, olu baltumus, garšvielas.Lej uz pannas cepampapīra un ce;p 175 grādos gatavu.Līdz virsma paliek skaisti zeltaina. Atdzesē, griež gabaliņos un bauda.
Hm, neredzu, kur paliek SKYR? Pie biezpiena?
Jā, protams:)
Sveiki! Esmu iesācējs šajā visā, man jautājums-kur tik lielos daudzumos iegūt olu baltumus?
Paldies!
Laikam jau vairāk kā gadu veikalos var pie olām atsveišķi nopirkt arī olu baltumus….http://www.balticovo.lv/lv/industrialie-produkti/?group=3&product=42