Picture 017Picture 019Picture 021Picture 022

Mazliet padarbojos, lai nākošajai nedēļai būtu, ko līdzi ņemt uz darbu.  Ērti, gardi un galvenais – veselīgi!

Sastāvdaļas

200 gr auzu pārslas
400 gr vājpiena kefīrs
330 gr Tējas siers ar garšvielām
330 gr vājpiena biezpiens
300 gr dabīgais jogurts SKYR
400 gr olu baltums
Garšvielas, ķiplociņš, ķimenes (ja vēlas, protams)

 

Uzturvērtība 100 gr

OB = 12,7 gr
OH = 7,3 gr
T = 2,3 gr
Kcal = 106

 

Pagatavošana

Auzu pārslas aplej ar vājpiena kefīru un uzbriedina.Sieru sarīvē. Auzu pārslās iemaisa sieru, biezpienu, jogurtu, olu baltumus, garšvielas.Lej uz pannas cepampapīra un ce;p 175 grādos gatavu.Līdz virsma paliek skaisti zeltaina. Atdzesē, griež gabaliņos un bauda.