Vistas filejas maltās gaļas mērce ar pilngraudu makaroniem
Šonedēļ pie manis ciemojas dēls, līdz ar to ēdiens tika gatavots nedaudz ” kreptīgāks”, sātīgāks. Arī pati reizi pa reizi atļaujos ko šādu, absolūti netraumējot savu ķermeni:)
Sastāvdaļas
600 gr vistas fileja
1 burkāns
1 neliela paprika
100 gr puravs
1 Piena spēka pudelīte
dilles, pētersīļi karrijs, pipari, nedaudz sāls
Pagatavošana
Vistas fileju samaļ un pannā zem vāka, nelielā ūdens daudzumā izsautē. Burkānu sarīvē, papriku, puravu smalki sagriež. Dārzeņus izsautē pannā nelielā ūdens daudzumā. Dārzeņus pievieno pie gaļas. Pielej Piena spēku un karsē (bet neuzvāra- lai nesaiet pārslās). Piedevās izvāra pilngraudu makaronus (vai brūnos rīsus, griķus).
Uzturvērtību šoreiz nerēķināju.
Atbildēt