Picture 004Picture 003Picture 006Kad ciemos brauc sen neredzēta, forša draudzenīte, grēks viņai par godu neuztapināt kādu gardumu. Mans kārtējais eksperiments – bet izdevās manuprāt, ļoti labi.

Sastāvdaļas

2 nelieli gatavi mango (500 gr)|
300 gr ūdens
30 gr žāvētas dzērvenes
50 gr melnā šokolāde + 10 gr sviests vai piens nedaudz
15 gr želatīns

Pagatavošana

Mango nomizo, sagriež un ar ūdeni kopā savāra biezenī. Pieber dzērvenes un noliek atdzsēties. Uzbriedina žekatīnu Pēc tam to izkausē karsta ūdens peldē. Šokolādi kopā ar sviestu vai pienu izkausē mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē. Iemaisa želatīnu mango masā – samaisa, un pielej izkausēto šokolādi, kuru iemaisa mango masā. Liek atdzist.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 2,3 gr
OH = 10,7 gr
T = 2,1 gr
Kcal = 83