Auzu pārslu cepumi ar žāvētām dzērvenēm un banānu
Lielisks brīvdienu našķis manām garšas kārpiņām.Turklāt ātri un vienkārši pagatavojams. Lielisks ar aromātisku kafiju pēc 30 km foršā velo izbrauciena.
Sastāvdaļas
200 gr auzu pārslas
200 gr vājpiena kefīrs
2 nelieli banāni
100 gr žāvētas dzērvenes
50 gr olu baltums
Pagatavošana
Auzu pārslas sajauc ar kefīru, nedaudz uzbriedina.Pievieno dzērvenes, saspaidītu banānu, olu baltumus.Veido cepumus, liek uz cepamās plāts un 175-180 grādos cep gatavus-zeltaini brūnus.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 5,9 gr
OH = 30,2 gr
T = 1,6 gr
Kcal = 162
Labrīt. Uzturvērtība ir pirms cepšanas vai jau gataviem cepumiem?
Uzturvērtība ir pirms cepšanas.Produkta uzturvērtība produktiem tiek norādīta “negatavā” veidā.
Labvakar. Uzturvērtība ir maisījumam pirms cepšanas vai jau gataviem cepumiem?
Uzturvērtība ir pirms cepšanas.Produkta uzturvērtība produktiem tiek norādīta “negatavā” veidā.