Auzu pārslu cepumi ar dzērvenēm un valriekstiem
Vienreizēji gardi, viegli pagatavojami, veselīgi auzu pārslu cepumi, ir tiešām vērts pamēģināt, jo gribēsies tos atkārtot vēl un vēl!
Sastāvdaļas
100 gr auzu pārslas
200 gr vājpiena kefīrs
1 ola
1 zefīrs (40 gr)
30 gr žāvētas dzērvenes
25 gr valrieksti
Pagatavošana
Auzu pārslas aplej ar kefīru, zefīru smalki sagriež, pievieno dzērvenes, sasmalcinātus valriekstus, olu, visu sajauc un atstāj, lai auzu pārlsas uzbriest.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7 gr
OH = 24,4 gr
T = 6 gr
Kcal = 184
Ineta, izskatās un izklausās super-duper! ! man jau siekalu pilna mute! cik ilgi un cik grādos cept?
Pamēģiniet, noteikti! Es diemžēl, nekad neskatos plkst, cik ilgi cepu….(mans mīnuss…), bet grādi bija ~ 175.Skatos, kad paliek zeltaini brūni…:)
Paldies par recepti, cepumi izcili!!
Lūdzu! Man ar tie ir topā šobrīd!
sanaak miksti vai kraukshkjigi?
Starp kraukšķīgi (virsiņa) un mīkstāki (iekšapusē).Bet viennozīmīgi iesaku!
Lielisks cepiens, manējie kolēģi apēda ar gardu muti.
O, jā ticu gan.Es savas treniņu meitenes arī ik pa laikam lutinu un pašai tie katru nedēļu top:)
Paldies par recepti!
Baidoties, ka neizlietotais zefīrs varētu nesagaidīt nākamo cepienu :), aizstāju to ar smalki sagrieztām žāvētām vīģēm! Arī garšo lieliski!
O, jā…tas noteikti arī varētu būt labs variants! Būs jāizmēģina!