Biezpiena – ābolu kārtojums
Kādu laiciņu atpakaļ parādījās jauna Hanzas maiznīcas maizīte. Notestēju. Patiešām ir laba. Augsts olbaltumvielu, šķiedrvielu un mazs ogļhidrātu saturs. Pateicoties labiem draugiem – man mājās bija saradies daudz ābolu. Tā kā tie ir vietējie, tad ilgi tos uzglabāt nav iespējams. Radās ideja pagatavot vieglu, veselīgu desertu.
Savārīju ābolus biezenī. Tie bija gana saldi, papildus saldums man neprasījās, bet, ja kādam prasās, var pielikt nedaudz kādu saldinātāju. Fitnesa Pro maizīti sagriezu mazos gabaliņos. Lielā bļodā uz maizītes uzbēru nedaudz Truvia saldinātāju (vai cukuru), kanēli un extra virgin eļļu, visu sajaucu un cepeškrāsnī uz plāts nedaudz apgrauzdēju. Veidoju kārtojumu ar vājpiena biezpienu.
Mmmm…patiešām bija gards! Veselīgs un mazkalorisks desertiņš!
Ineta, paldies par lielisko receptīti, noteikti jāizmēģina brīvdienu rītam!
Sakiet, kur Jūs pērkat šo maizi? Nav īsti nekur redzēta vai pamanīta. Paldies!
Diana
Lūdzu, lūdzu! Noteikti izmēģiniet-es noteikti atkārtošu to vēl un vēl. Pirku RIMI pirku, maizes nodaļā, kur stāv visas tostermaizes:)