picture-012 picture-016 picture-014picture-017 picture-021 picture-024Kādu laiciņu atpakaļ parādījās jauna Hanzas maiznīcas maizīte. Notestēju. Patiešām ir laba. Augsts olbaltumvielu, šķiedrvielu  un mazs ogļhidrātu saturs. Pateicoties labiem draugiem – man mājās bija saradies daudz ābolu. Tā kā tie ir vietējie, tad ilgi tos uzglabāt nav iespējams. Radās ideja pagatavot vieglu, veselīgu desertu.

Savārīju ābolus  biezenī. Tie bija gana saldi, papildus saldums man neprasījās, bet, ja kādam prasās, var pielikt nedaudz kādu saldinātāju. Fitnesa Pro maizīti sagriezu mazos gabaliņos. Lielā bļodā uz maizītes uzbēru nedaudz Truvia saldinātāju (vai cukuru), kanēli un extra virgin eļļu, visu sajaucu un cepeškrāsnī uz plāts nedaudz apgrauzdēju. Veidoju kārtojumu ar vājpiena biezpienu.
Mmmm…patiešām bija gards! Veselīgs un mazkalorisks desertiņš!