Pankūku torte (bez miltiem) ar foreli un burkāniem
Jauns brīvdienu mēģinājums gatavojoties gada lielākajiem svētkiem.
Jauns eksperiments. Un jāsaka, izdevās lieliski. Atkārtošanas vērts!
Sastāvdaļas
Pankūkām
520 gr burkāni
3 olas
800 gr olu baltums
20 gr auzu klijas
150 gr piens
Pildījumam
24 gr mazsālīta forele
400 gr krēmsiers „Baltais”
400 gr dabīgais jogurts SKYR
Garšvielas pēc izvēles (melnie pipari, sāls, zaļumi kaltēti)
Pagatavošana
Burkānus smalki sarīvē, pievieno olas, olu baltumus, klijas, pienu – visu sajauc. Uz labas pannas ar nepiedegošu pārklājumu sacep plānās pankūkas (man sanāca 8 gab.).
Pildījumam: sagriež smalki foreli un sablendē to kopā ar krēmsieru, dabīgo jogurtu, garšvielām. Liek kārtāam pankūkas, smērē pa vidu foreles krēmsiera masu, apsmēŗē maliņas un dekorē pēc sirds patikas. Tā kā šoreiz pati vien to baudīšu, tad dekorēju pa vienkāršo – ar rudzu rupjmaizes rīvmaizi.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7,8 gr
OH = 3,9 gr
T = 3,8 gr
Kcal = 84
Atbildēt