Biezpiena deserts ar dzelteno plūmju mērcīt
Kad redzi, ka ledusskapī stāv biezpiens un tu saproti, ka līdz termiņa beigām, nepaspēsi to apēst, tad steigšus jādomā, ko ar to darīt… Tapa gards desertiņš.
Sastāvdaļas
250 gr vājpiena biezpiens
250 gr dabīgais jogurts Skyr
500 gr vājpiena kefīrs
20 gr želatīns
Saldinātājs (man bija Truvia)
Pagatavošana
Biezpienu, jogurtu un kefīru sablendē, pievieno mākslīgo saldinātāju.Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī.Pēc tam izkausē karsta ūdens peldē un pievieno biezpiena masai.Masu salej pa trauciņiem un liek sastingt. Pasniedzu ar dzelteni plūmju mērcīti. Plūmes mercītei savāra, pievienojot saldinātāju, pēc tam sablendē.
Uzturvērtība desertam 100 gr
OB = 12,6 gr
OH = 0,2 gr
T = 0,2 gr
Kcal = 68
Labvakar! Jūs bieži izmantojat savās deserta receptēs Truvia, taču es izmeklējos internetā un nevaru atrast, kur Latvijā to var nopirkt? Vai lūdzu padalīsieties, kur pērkat?
P.S. Gribu Jums arī pateikt paldies par visu informāciju, ar kuru dalaties šajā blogā. Tā ļoti palīdz daudzām sievietēm, esmu pārliecināta par to! Tāpēc milzīgs paldies Jums arī no manis!
Paldies par labajiem vārdiem – es priecājos, ka mans blogs Jus patīk un noder. Diemžēl, Truvia LV nav nopērkams,man to atved no citām zemēm: Anglija, Amerika.Bet var laikam arī iherbā pasūtīt.
Paldies par atbildi, jā, LV nekur neatrodu vairs Jāmeklē ceļojoši draugi, jo Truviai vismaz nav tā izteiktā stēvijas piegarša.
Pievienoju mazliet kakao. Sanāca supergards
Jauka ideja! Paldies!
Sveiki! Cik daudz (gramus) Jūs pievienojat saldinataju?
Pēc vajadzības. Cik saldu pati vēlaties. To jau parasti nesver.