Sastāvdaļas

1980 gr vistas fileja
134gr riekstu ķirbis
610 gr olu baltums
Dilles, pētersīļi, ķiploki


Uzturvērtība 100 gr

OB = 14, 1 gr
OH = 1,5 gr
T = 1,5 gr
Kcal = 74

Pagatavošana

Vistas fileju samaļ. Ķirbi sasmalcina virtuves kombainā.Visu sajauc, pievieno olu baltumus, izspiestu ķiploku, garšvielas. Ar karoti un dakšu  liek uz cepamās plāts, un veido skaistus „ burgerus”. Cep 180 grādos gatavas.

Spinātu mērcīte

65 gr spināti
230 gr Piena spēks
60 gr kausētais siers „Dzintars” light (7,5%)

Pagatavošana

Spinātus uz pannas izsautē. Pārliek katliņā un pielej Piena spēku, pievieno kausēto Dzintaru, sāli, pipari,  garšvielas pēc izvēles. Uzkarsē, bet neuzvāra!

Uzturvērtība 100 gr

OB = 8,5 gr
OH = 4,3 gr
T = 1,9 gr
Kcal = 86