No iepriekšējās receptes (vistas filejas kotletes ar ķirbi) palika pāri  kotlešu masa – nenovietojās man viss uz 2 cepešpannām (skat.iepr.recepti), tādēl izdomāju pievienojot dārzeņus un želatīnu pagatavot ruleti, ko brokastīs varētu uzlikt uz maizes šķēles vai rīsu galetēm.

Sastāvdaļas

600 gr vistas filejas un ķirbja masa (skat.iepriekš.recepti)
60 gr 10% siers
1 paprika (166 gr)
2 selerijas kāti (84 gr)
60 gr puravs
30 gr dilles, pētersīļi
20 gr želatīns

Pagatavošana

Sagriež papriku, selerijas kātus, puravu. Dārzeņus pievieno vistas filejas -ķirbju masai. Pievieno sarīvētu 10% sieru, garšvielas un pieber želatīnu. Masu satin marlē, nosien galus un liek verdošā ūdenī vārīties apmēram minūtes 30. Izņem, noliek uz šķīvja un uzliek slogu virsū.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 13 gr
OH = 2,4 gr
T = 1,5 gr
Kcal = 74