Sastāvdaļas

 70 gr grūbas
4 olas (219 gr)
2 burkāni (220 gr)
1 bundžiņa (277 gr) konservēti zaļie zirnīši
1 sīpols (150 gr)
400 gr marinēti gurķi
150 gr kūpināts kalmārs (pirku zivju nodaļā Maximā XXX)
1 iepakojums (360 gr)  FIT jogurts (Valmiera)
pētersīļi, dilles
60 gr sinepes
15 gr medus
Sāls, pipari

Pagatavošana

Grūbas noskalo un izvāra, atdzesē. Novāra burkānus un olas. Smalki sagriež kalmāru, burkānu, olas, marinētus gurķus, zaļumus. Samaisa visas sasmalcinātās sastāvdaļas, pievieno zirnīšus, garšvielas. Pievieno jogurtu, sinepes, medu, sāli, piparus. Sajaucam “rosolu” un baudam! Labu apetīti!
Uzturvērtība 100 gr

OB = 9 gr
OH = 6,9 gr
T = 4,2 gr
Kcal = 85