Pēc nedaudz “draiskajām brivdienām” pienākas neliela atslodzīte.Un pikantais ķirbju biezenis ar šampinjoniem un asajiem čilli būs pašā laikā.Viegls, gards un mazkalorisks.

Sastāvdaļas

1850 gr ķirbis
500 gr ūdens
700 gr šampinjoni
1 ēdamkarote extra virgin olīveļļa
4 ķiploka daiviņas
1-2 čilli pipari
400 gr zaļie zirnīši (saldētie)
180 gr kausētais siers light Dzintars 7,5%
Sāls, pipari, 2 tējkarotes kurkuma

Pagatavošana

Ķirbi nomizo, sagriež mazākos gabaliņos un liek sautēties katlā, kurā ielej 500 gr ūdens. Nomizo ķiplokus – sasmalcina,  sasmalcina čilli piparu un pievieno ķirbim. Pivieno 2 tējkarotes kurkumu. Atsevišķi izsautē zaļos zirnīšus. Sagriež šampinjonus un arī tos izsautē pievienojot nedaudz sāli un piparus. Izsautētos ķirbjus sablendē, pievieno kausēto sieru, zirnīšus, šampinjonus, samaisa un nedaudz pakarsē.Gatavs baudīšanai!

Uzturvērtība 100 gr

OB = 2,5gr
OH = 3,7 gr
T = 0,6 gr
Kcal = 32,8