Sastāvdaļas

Neliels  cukini (230 gr)
2-3 ķiploka daiviņas
30 gr sezama eļļa
1 tējk.timiāns
1 tējk.čilli pipari
jūras sāls
1/2 citronu sula
~25 gr zilais siers ar pelējumu Danablu(veselīgākam variantam varam izmantot  avokado)
50 gr  bumbieris
15 gr valrieksti
balzamiko mērcīte

Pagatavošana
Cukini sarīvē garās strēmelēs. Trauciņā lej eļļu 30 gr un tajā iemaisa visas garšvielas, ķiploku, citronu sulu. Lej uz pannas un pievieno cukini. Cukini apcep garšvielās, un atdzesē. Kārto traukā: cukini spagetti, bumbierus, sieru, valriekstus. Pārlej ar balzamiko mērcīti. Labu apetīti!