Sastāvdaļas
Linsēklas 100gr
Sezama sēkliņas 50gr
Saulespuķu sēkliņas 50 gr
2ēd.k extra olīveļļa
1 ēd.k. medus
1 glāze ūdens
~2 glāzes miltu (320gr)
Nedaudz sāls
Pagatavošana:
Visas sēkliņas saber vienā traukā, pievieno ūdeni, 1 ēd.karoti eļļu un medu. Visu sajauc. Pievieno sāli un pamazām arī rudzu miltus. Mīklai jābūt mīcāmai, bet jāņem vērā, ka tā sanāk lipīga. Samīca mīklu un noliek uz 20 minūtēm.
Mīklu sadala 2 daļās. Ņem 2 cepamā papīra gabalus un abus iesmērē ar eļļu. Liek virsū mīklu un rullē ar rulli to plānu, plānu (lai mīkla neliptu pie ruļļa, arī rulli vajadzēs nedaudz iesmērēt ar eļļu).Ieklāj cepampapīru ar visu izrullēto mīklu uz plāts, un tad to sagriež kādās nu formās vēlas. Otru daļu  var izrullēt kā “desiņas” un sagriezt ar nazi 0,5cm platas un izveidot aplīšus. Cepumus nosmērē ar olu.

Uzturvērtība 100 gr:
OB = 13,8gr
OH = 48,1gr
T = 19,6gr
Kcal= 440

Labu apetīti!