Sastāvdaļas
Pamatnei
4 olas (210 gr)
450 gr olu baltums

Pildījums
200 gr zaļie lociņi, dilles
180 gr vājpiena biezpiens
250 gr svaigais siers Ricotta (11% tauku, nopērkams RIMI)
100 gr dabīgais jogurts (es pieliku 180 gr, bet tas bija par daudz-sanāca nedaudz par šķidru, tādēļ, pietiks ar 100gr, un iesaku ņemt, vai nu Skyr vai Fit & protein Valmieras dabīgo jogurtu)
Garšvielas, sāls, zaļie salāti.

Pagatavošana

Sakuļ olas ar olu baltumiem pievieno nedaudz sāli, piparus, garšvielas (var arī zaļumus pievienot-būs vēl glītāk). Izlej masu uz cepamā papīra (to pirms tam nedaudz vēlams iesmērēt ar eļļu-vieglāk būs pēc tam noņemt)  un cep gatavu 180 grādos. Minūtes 20? (diemžēl, es neskatos plkst…) Izņem un lēnītēm, uzmanīgi to pārgriež uz otru pusi – izmantojot vēl vienu cepamo papīru. Sajauc biezpienu ar Ricotta, pievieno sagrieztus lociņus, jogurtu un masu smērē uz olu pamatnes. Pārklāj ar salātu lapām un lēnām, uzmanīgi sarullē. Mmm, tik viegli, maigi un gardi!!!

Uzturvērtība 100 gr
OB = 9 gr
OH = 2,8 gr
T = 4 gr
Kcal = 84