Mīkstas, sulīgas vistas filejas kotletes ar brokoļiem.
Sastāvdaļas
1500 gr vistas fileja
450 gr brokoļi
1 liels sīpols (125 gr)
ķiploki
150 gr olu baltums
5 olas
Garšvielas, sezama sēkliņas
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež smalkāk un samaļ (es to iepriekšējā dienā iemarinēju adžikā, sinepēs) virtuves kombainā vai gaļas mašīnā. To pašu izdara ar brokoli, sīpolu. Piespiež  ķiploku. Pievieno olu baltumus, olas. Visu sajauc, pievieno garšvielas pēc izvēles, un veido burgeru formas kotletes uz cepamās plāts. Apkaisa ar sezama sēkliņām. Liek cepties ~180 grādu temperatūrā, kamēr paliek zeltaini brūnas.
Uzturvērtība visai porcijai ( 2500 gr) OB = 426 gr, OH = 32,4 gr, T = 77 gr, Kcal = 2406
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8,5 gr
OH = 3,1 gr
T = 3,8 gr
Kcal = 83