Pildītā omlete ar lociņiem, biezpienu un siera salātiem
Manas iemīļotās brīvdienu brokastis pēdējā laikā ir salocītā omlete ar dažādiem pildījumiem. Ir bijis ar banānu, āboliem un kanēli, ar vistas fileju un dārzeņiem, ar garnelēm un sieru (neesmu tās gan publicējusi). Šoreiz izmantošu iepriekš brokastīm gatavotos siera salātus. Viegli, gardi un veselīgi!
Sastāvdaļas
300 gr olu baltums
30 gr zaļie lociņi, sāls
150 gr siera salāti (skat.iepriekšējo recepti)
50 gr vājpiena biezpiens
Pagatavošana
Olu baltumiem pievieno sagrieztus zaļos lociņus, nedaudz sāli. Sakuļ un lej pannā. Cep zem vāka, kamēr aprauj apakšu. Uz puses omletes uzklāj siera salātus un pārloka omleti uz pusēm. Izslēdz plīti un ļauj nedaudz sakust visam. Gatavs, varam izbaudīt! Labu apetīti!
Uzturvērtība 100 gr
OB = 11,7 gr
OH = 2 gr
T = 1,1 gr
Kcal = 65
Atbildēt