Kokosriekstu keksiņi ar pupiņām
Sastāvdaļas:
200 -240 gr baltās pupiņas gatavā veidā (var ņem konservētas),
100 gr baltā šokolāde,
2 veselas olas,
30 gr kokosriekstu skaidiņas, cepamais pulveris 1 strīķēta tējkarote
Pagatavošana: sablenderē pupiņas ar olām, izkausē ūdens peldē balto šokolādi, pievieno kokosriekstu skaidiņas un cepamo pulveri. Cepam ~ 175 grādos, ~20-30 minūtes.
Uzturvērtība 100gr:
OB = 8,5gr
OH = 21,6gr
T = 12gr
Kcal = 227 Tikai! (bez pārlietās šokolādes un riekstiem)
Labu apetīti!
Paldies!
Neviens, neparko negribēja mājās ticēt,ka no pupiņām sanāk kaut kas tik garšīgs.Un bezglutēna ēdājiem superēdiens.
Man jautājums, kāda baltā šokolāde būtu vislabākā, man mājā sbija laimas un sveramā abām bija piegarša, skatīties kaut ko no dārgā gala?
Es domāju, ka te var ļaut vaļu fantāzijai – un katru reizi izvēlēties citu, un tad priekš sevis izdarīt secinājumus: ar kuru tad bija vislabāk:) Man bija no “lētā” gala, visvienkāršākā baltā šokolāde “Poesia”.
Keksiņi garšo ideāli! Liels paldies
Man arī tie ļoti garšoja:)Paldies:)