Grilēta vistas fileja ar mazajiem burkāniem apelsīnu sulā
Krāsu varavīksne manā šķīvī šodien vakariņās….Mmm tik gardi! Mazie sulīgie burkāniņi ar biešu-ķiploku-marinētu gurķu salātiem un grilētu vistas fileju. Ātri, vienkārši un gardi. Porcijā: 200 gr vistas fileja + 150 gr burkāniņi + 150 gr biešu salāti.
Kopā šajā porcijā:
OB = 50 gr
OH=24 gr
T=6 gr
Kcal=345
Sastāvdaļas
2 vistas filejas
2 apelsīni
1 iepakojums saldētie mazie burkāniņi
sāls, citronpipari
Pagatavošana
Mazos burkāniņus atlaidina. No apelsīniem izspiež sulu. Burkāniņus liek sautēties apelsīnu sulā. Pievieno garšvielas, sāli, citronpiparus un sautē gatavus. Salātiem sarīvē bietes, marinētus gurķus, izspiež ķiplokus un grilē vistas fileju (recepti grilēšanai vari skatīt te: https://www.edunsporto.lv/?p=7625 ) Servējam un baudam gardas, veselīgas vakariņas!
Atbildēt