Omlete ar sieru un tomātiem
Sastāvdaļas
200 gr olu baltums
50 gr 10% siers
1 vidējs tomāts (100 gr)
~15 gr zaļie lociņi, garšvielas
Pagatavošana
Olu baltumam pievieno sāli, garšvielas pēc izvēles un lej uzkarsētā, minimāli ar eļļu iesmērētā pannā.Uzliek vāku un cep uz samērā nelielas uguns (vai nelielā temperatūrā, ja ir elektriskā plīts) no vienas puses. Kad redz, ka omletei aprautas maliņas, uz vienas puses kārto tomāta šķēles un pārkaisa sieru, sajauktu ar lociņiem. Otru pusi pārloka pāri, uzliek vāku un noņem no uguns. Ļauj pastāvēt, izkust sieram. Liekam šķīvī un baudam gardas brokastis!
Veselas omletes uzturvērtība tikai 235 kcal.
OB = 40 gr
OH = 6 gr
T = 5 gr
Kcal =235
Atbildēt