Tik sen nekas nebija bijis ar zivtiņu.  Un, kas gan manā gadījumā var būt liesāks un diētiskāks par mencas fileju ar biezpienu un dārzeņiem? Domāts darīts.
Sastāvdaļas

550 gr mencas fileja
200 gr ķirbis
150 gr paprika
1 neliels sīpols (56 gr)
15 gr ķiploki
35 gr zaļumi (dilles, pētersīļi)
275 gr vājpiena biezpiens
250 gr olu baltums “Ķekava”
30 gr sasmalcinātas kaņepes “Kaņepju spēks”(PALDIES, IECAVNIEKS & CO par iespēju testēt jaunos produktus! Lielisks un uzturā patiešām vērtīgs  produkts:  https://www.iecavnieks.lv/lv/produkti/kanepju/smalcinatas-kanepes-kanepju-speks-250g/ )
garšvielas
Pagatavošana
Mencas fileju samaļ, pievieno sasmalcinātus dārzeņu, zaļumus, olu baltumus, sasmalcinātas kaņepes, garšvielas.Veido ar rokām palielas kotletes/burgerus un liek uz cepamās plāts cepamā papīra. Liek cepties  180 grādos, kamēr appbrūnē un ir gatavs. Pasniedzu ar ziedkāpostu-zaļo zirnīšu un burkānu biezeni. Uzturvērtība ir vienkārši lieliska! Baudam un priecājamies par dzīvi!

Uzturvērtība 100 gr
OB = 12 gr
OH = 1,9 gr
T = 0,5 gr
Kcal =  64