Mmmm, tik sen nebija ēsts gards, sulīgs liellopu steiks! Domāts darīts. Un baklažānu saceptu ar tomātu un sieru follijā – kas gan var būt labāks par šo?
Sastāvdaļas

1 liellopu lāpstiņas steiks  (Anguss)
1 baklažāns (350 gr)
1 tomāts, 2-3 ķiploka daiviņas
30 gr Džiugas siers

Pagatavošana
Liellopu steiku apsāla, sapiparo un sadursta. Noliek malā,lai tas nedaudz iemarinējas.
Gatavo baklažānu: pārgriež uz pusēm, nedaudz apsāla, sapiparo, ķiploka daiviņas sagriež plānās šķēlītēs un pārliek pāri. Tomātu sagriež ripiņās un pārliek pāri. Apkaisa ar sarīvētu Džiugas sieru.Ieitn katru pusīti follijā un liek cpeškrāsnī uz 20 minūtēm 180 grādos.
Steikam sakarsē pannu, un liek cepties to 4 minūtes no vienas, 4 nminūtes no otras puses (bet jāskatās, cik tas gaļas gabals biezs, ja ļoti biezs, tad varētu būt 5 minūtes no katras puses).

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem vai mazsālītiem gurķīšiem.