Baklažāni ar maltu vistas fileju, tomātiem un sieru
Turpinu tīrīt ledusskapi arī no piena produktiem, tajā pašā laikā ievērojot arī zināmu kaloritāti pagatavotajiem ēdieniem. Izdevās super garšīgi. Ideālas vakariņas pēc labi pavadītas dienas pludmalē: baklažāni ar maltu vistas filejas gaļu, tomātiem un sieru.
Sastāvdaļas uz 1 porciju
1 baklažāns (357 gr)
70 gr vistas filejas maltā gaļa (svars – svaigā veidā)
1 neliels tomāts (100 gr)
20 gr 10% siers
40 gr dabīgais jogurts
Ķiploks, citronpipari, jebkuras citas garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Vistas filejas malto gaļu izsautē pannā. Atdzesē.
2. Baklažānu pārgriež uz pusēm. Uz tā izvieto sagrieztu, plānās šķēlītēs ķiploku, apkaisa ar citronpipariem, sāli.
3. Atdzesētajai maltajai gaļai pievieno sagrieztu smalki tomātu (var arī to vienkārši šķēlītēs sagriezt un pārklāt baklažānu), sarīvētu sieru, jogurtu, garšvielas.
4. Masu liek uz baklažāna pusītēm, liek uz follijas, ietin to un liek cepeškrāsnī 180 grādos uz ~35 minūtēm.
Uzturvērtība visai porcijai ( 587 g) OB = 30,1 g, OH = 27,3 g, T = 6,2 g, Kcal = 262
Atbildēt