Pildītas cukini “laiviņas”.
Brīvdienās jāpsaspēj gan atpūsties pie jūras, gan aizbraukt ciemos, gan palutināt sevi un savus draugus ar veselīgiem gardumiem. Vieglas, un tajā pašā laikā sātīgas vakariņas. Baudam un priecājamies par karsto vasaru!
Sastāvdaļas
2 kabači
Siers “Spēkavīrs” (vai 10% siers)
Tomāti Cherry
Kūpināta tītara gaļa (vai labāk tomēr vistas, tītara, liellopa maltā gaļa-kuru pirms tam apcep pannā)
Džiuga siers pārkaisīšanai beigās
Pagatavošana
Cukini pārgriež un ar karoti izgrebj vidiņus. Kārto uz cepešplāts: apakšā liek sarīvētu sieru, tad pamīšus cherry tomātiņus un tītara gaļas gabaliņus (vai malto gaļu un pa virsu tomātus). Pārkaisa ar dillītēm, pipariem, garšvielām pēc izvēles. Liek cept 180 grādos, kamēr kabacis paliek mīksts (minūtes 25), izņem pārkaisa ar sarīvētu Džiugas sieru un ieliek atpakaļ izslēgtā cepeškrāsnī, lai izkūst siers.
Atbildēt