Sastāvdaļas:

Mintaja fileja 850 gr

Olu baltumi no 10 olām

2 veselas olas

Brokolis 400gr

Ziedkāposts baltais un zaļais kopā  600 gr

Puravs, ķiploki

Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana: 

Brokoļus un ziedkāpostus viegli apvāra. Mintaja fileju sasmalcina virtuves kombainā (vai samaļ), pievieno olas un olu baltumus – visu saputo. Dārzeņus izliek formā.Pa visu pārlej olu un zivs filejas masu, pārkaisa ar zaļumiem. Cep ~ 180 grādos, apmēram 30 minūtes(vai kamēr gatavs). Izņem no formas apgāžot uz liela šķīvja.

Uzturvērtība 100 gr:

OB = 7,8gr

OH = 2,4 gr

T = 1,7 gr

Kcal = 58,8 gr Tikai!

Labu apetīti!