Kuskuss ar tītara fileju un dārzeņiem
Lai jūs nedomātu, ka es tikai saldumus ēdu…:)
Sastāvdaļas
600 gr tītara fileja
1 sīpols
5 ķiploka daiviņas
1 neliels brokolis
1 paprika
1 burkāns
200 gr kuskuss
Sāls, garšvielas
Pagatavošana
Sagriež tītara fileju strēmelītēs un sautē pannā nelielā ūdens daudzumā. Sagriež sīpolu un sasmalcina ķiploku. Pievieno gaļai. Kad tā ir pusgatava pievieno garšvielas, sagrieztu papriku, brokoli, sarīvētu burkānu un turpina sautēt pannā zem vāka.
Gatavo kuskusu: uzvāra 250 gr ūdeni, kuram pievieno sāli. Ieber tajā kuskusu, samaisa, uzliek vāku un ļauj uzbriest. Kad gaļa un dārzeņi gatavi, pievieno kuskusu, samaisa un vēl minūtes 10 sautē, ik pa laikam apmaisot, atstāj zem vāka, lai “saēdas” garšas.
Atbildēt