Vasara turpinās! Tāda augļu, ogu pārbagātība. Gribas tās visas un uzreiz! 
Sastāvdaļas
5 olas
750 g vājpiena biezpiens
60 g kukurūzas ciete
130 g vājpiena kefīrs
100 g dabīgais jogurts
50 g kukurūzas milti
Vanilīns, cepamais pulveris (1 tējkarote)
Saldinātājs pēc vajadzības
200 g aprikozes/persiki
Pagatavošana
1. Visas sastāvdaļas izņemot, aprikozes sablendē viendabīgā masā.
2. Lej masu silikona formā, kārto pa virsu, uz pusēm aprikožu šķēlītes, iespiežot tās nedaudz mīklā un cep ~160 (~1 h) grādos gatavu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1565 g) OB 191,4 g, OH = 132,3 g, T = 37 g, Kcal = 1731
Uzturvērtība 100 g
OB = 14,8 g
OH = 10,2 g
T = 2,8 g
Kcal = 135