Daudzkārt esmu minējusi, ka, ja ļoti, ļoti kaut ko gribas, nevajag to sev liegt. Brīvdienās 2h nokāpelēju pa Ogres Milžu takas koku galotnēm, pārvarot visus iespējamos šķēršļus, kur nācās, tīri labi fiziski pastrādāt, gan uz rokām, gan kājām, lai izietu visas trases (arī melno), un sajutos kaut ko gardu nopelnījusi. Tad, nu, lūk: man sagribējās picu ar zilo sieru…. Nebija jau tik traki neveselīga. Betsātīga gan.

Sastāvdaļas
2 pilngraudu tortiljas
Dabīgais jogurts
Adžika
Grilēta vistas fileja
Paprika svaiga
Pepperoni marineti
Gurķi marinēti
Zilais pelējuma siers Dourblu
10 % siers – pa virsu

Pagatavošana
Pirmo tortilju liek uz plāts un pārsmērē ar jogurta-adžikas maisījumu .Liek virsū otru un atkārto iepriekšējo darbību.Tad pa virsu kārto vistas gaļu, gurķus, pepperoni, papriku, zilo sieru un pāri pārklāj sarīvētu 10% sieru (vai Spēkavīra sieru). Liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep ~15-20 minūtes (atkarībā no plīts).

Šoreiz kalorijas nerēķināju, bet viens gabaliņš bija gana sātīgs un nekas briesmīgs nenotika, pēc  tā apēšanas (galvenais, neēst to vēlu vakarā…un ne visu..:))).
Un pats, labākais, ka tās pagatavošana lielus laika iegulījumus neprasa – jo izmantoju to, kas bija mājās un ledusskapī.