„Kafijas” cepumiņi pie kafijas
70 gr pilngraudu auzu pārslas
70 gr vājpiena kefīrs vai paniņas
100 gr olu baltumi
120 gr konservētas baltās pupiņas
2 ēd.k dabīgā kafija
Dabiskais saldinātājs stēvija 8-10 tabletes (vai jebkurš cits cukura aizvietotājs)
Pagatavošana
Saputo olu baltumus un iemaisa auzu pārslas tajā, lai uzbriest nedaudz. Sablendē pupiņas viendabīgā masā. Olu baltumiem ar auzu pārslām pievieno kafiju, sablenderētās pupiņas, cukura aizvietotāju, saputo. Liek ar karoti uz cepampapīra un cep ~170-180 grādos, kamēr gatavs.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8,3gr
OH = 15,3gr
T = 1,2gr
Tikai 108 kcal!!!
Labdien! Kurā brīdī un kas tiek darīts ar auzu pārslām?Sastāvā pieminētas,bet procesā neparādās.
Palaboju recepti.Tagad būs saprotams.Es vēl ieteiktu pievienot kādus 50 gr kefīra.(lai nav tik sausi)
Sastāvdaļu sarakstā ir kefīrs, bet tekstā teikts, ka pārslas briedina olu baltumos. Kā ir pareizi? Un cik olu baltumi nepieciešami?
Jā, sorry, esmu kaut ko nepierakstījusi. Tie varētu būt ap 100 gr olu baltumi.Uzbriedināt auzu pārslas var abos šķidrumos salejot tos kopā: gan OB, gan kefīrā, pēc tam pievienojot arī pupiņas un sablendēt visu.
Liels paldies!:)