Sastāvdaļas
120 gr lavašs  (Klasiskais vai pilngraudu no Prima Food, kantains) 
300 gr gailenes
1  liels sīpols (150 gr)
100 gr vistas gaļa
100 gr siers Spēkavīrs
50 gr  dilles, pētersīļi
50 gr dabīgais jogurts Skyr +  50 gr adžika (Pūres)
Pagatavošana
Gailenes sagriež smalkāk. Pievieno tām sasmalcinātu sīpolu, gašvielas un liek pannā ceptie/sautēties. Pēc tam pievieno sasmalcinātu vistas gaļu. Atdzesē. Pievieno sarīvētu sieru un zaļumus. Lavašu pārsmērē ar dabīgā jogurta-adžikas maisījumu. Gaileņu – siera masu klāj uz lavaša, satin, pārsmērē ar olas dzeltenumu, pārkaisa ar sezama sēkliņām unn liek cepeškrāsnī cepties ~180 grādos minūtes 20.
Uzturvērtība visai porcijai ( 820 gr) OB = 61 gr, OH = 93,7 gr, T = 8,6 gr, Kcal = 685
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7,4 gr
OH = 11,4 gr
T = 1 gr
Kcal = 84