Jūsu uzmanībai kaut kas salds…:)

Sastāvdaļas
Pamatnei
180 gr vājpiena biezpiens
100 gr rīsu milti (var ņemt arī citus)
20 gr auzu klijas
25 gr  kokoseļļa
1 olas dzeltenums
Vaniļa, saldinātājs, cepamais pulveris
Krēmam
2 apelsīnu sula (~280 gr)
1 laima sula
70 gr piens
1 olas dzeltenums
30 gr kukurūzas ciete
Saldinātājs
Pagatavošana
Sajauc visas sastāvdaļas: olas, biezpienu, miltus cepamo pulveri, eļlu (vai sviestu), vaniļu, saldinātāju un saveļ mīklas bumbu. Mīklu liek ledusskapī uz minūtēm 30. Pa to laiku gatavo krēmu:  sajauc visas sastāvdaļas un liek katliņā karsēt, līdz krēms sabiezē. Masu visu laiku kuļ nepārtraukti (lai neveidojas kunkuļi), līdz tā sabiezē.
Atdzesēto mīklu liek vai, nu vienā lielākā formā, vai silikona keksa formiņās un veido groziņus. Groziņu apakšu sadursta ar dakšiņu un liek cepties ~20 minūtes 180 grādos. Izņem un atdzesē. Atdzisušo krēmu pilda groziņos. Dekorē un bauda!

P.S. Daļai auzu kliju vietā pieliku kakao.