Viegla, zeltaina ruletīte kā mūsu rudens pašā plaukumā! Vai gribiet ko fantastiski  vieglu, gardu un tajā pašā laikā sātīgu? Ķeriet receptīti!
Sastāvdaļas

Biskvītam
5 vārīti burkāni (500 gr)
4 olas
Sāls, pipari, citas garšvielas pēc izjūtām

Pildījums
250 gr svaigais siers Ricotta
200 gr vājpiena biezpiens
Zaļumi – dilles, pētersīļi, ķiplociņš (var pievienot kubikos sagrieztu tomātu)

Pagatavošana
Burkānus smalki sarīvē vai sasmalcina kombainā. Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem, bet dzeltenumus sakuļ (sablendē) ar burkāniem, sāli, pipariem, garšvielām. Olu baltumus sakuļ stingrās putās un uzmanīgi iecilā burkānu – olu masā. Masu klāj cepešpannā un cep biskvītu 180 grādos ~20 minūtes gatavu.
Sajauc pildījumu: biezpienu sablendē ar svaigo sieru Ricottu, zaļumiem, ķiplokiem, garšvielām. Ja masa par biezu var nedaudz pievienot kefīru.
Masu klāj uz atdzisušā biskvīta un srullē. Liek ledusskapī atdzist uz 2h.

Vienreizēji viegla, un garda uzkoda!

Uzturvērtība uz 100 gr ap 90 kcal.