Līdz sāku sekot līdzi tam, ko es ēdu un, cik ēdu, man ļoti garšoja viss, kas saistīts ar smilšu mīklu, un dažādas tartes, īpaši… Beidzot es tās varuatkal ēst, pārāk nesatraucoties par savu svaru..:)
Pamatnei
200 gr vājpiena biezpiens
200 gr milti (es ņēmu rīsu miltus)
50 kokoseļļa
2 olas dzeltenumi (olas baltums tiks izmantots pildījumā)
1 citrona miziņa, kuru nor;ivē ar smalko rīvi
~2 ēdamkarotes ūdens (skatoties, cik slapjš biezpiens-varbūt nemaz arī nevajadzēs)
saldinātājs, vaniļa

Biezpiena krēmam
200 gr vājpiena biezpiens
5 olas
200 gr vājpiena kefīrs
1-2 ēd.karotes citronu sula
60 gr kukurūzas ciete
vaniļa, saldinātājs
3 nektarīni (400 gr) (vai jebkurus citus augļus, ogas)

Pagatavošana
Sajauc visas pamatnes sastāvdaļas un saveļ mīklas bumbu, kuru ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm. Pildījumam: sablendē biezpienu ar  olām, citronu sulu, kefīru, cieti, saldinātāju. Olas baltumu saputo stingrās putās un viegli iemaisa biezpiena masā. Mīklu izņem no ledusskapja un liek formā, veidojot maliņas. Nektarīnus sagrieža nelielos gabaliņos un kārto formas apakšā. Pāri pārlej biezpiena masu. Liek cepeškrāsnī un cep ~170-175 grādos gatavu.

Uzturvērtība 100 gr

OB = 9,5 gr
OH = 19,2 gr
T = 2,5gr
Kcal = 160