Biezpiena mandeļu cepumi
2 olu baltums
180gr vājpiena biezpiens
4 ēd.karotes pilnas ar kaudzi rudzu klijas ( var ņemt arī kviešu klijas)
Cukura aizvietotājs (8-10 tabletes)
Mandeļu esence, apmēram 20 gab.mandeles dekorēšanai,
1 tējkarote cepamā pulvera.
Pagatavošana:
Saputo olu baltumus, biezpienu sajauc ar mandeļu esenci, cukura aizvietotāju, cepamo pulveri, klijām. Pievieno olu baltumus. Ar karoti liek mazas piciņas uz cepamā papīra, pa vidu iesprauž mandeli un liek cepties zemā temperatūrā ~150-160 grādos, kamēr paliek brūna virsiņa.
Uzturvērtība 100 gr:
OB = 15,6 gr
OH = 7,7 gr
T = 3,8 gr
Tikai 127 kcal!!!
taisīju pēc receptes, bet man piciņas vienā masā pa visu cepampapīru sakusa
Man kaa redziet sanaaca taadi,ka bildee:) Pameegjini saakumaa augstaa temperatuuraa-lai aprauj un neizpluust, un tad nogriez mazaaku,lai kaartiigi izcepas un paliek stingraaki.