Kā jau iepriekš rakstīju, man ļoti pie sirds iet savas gatavotās vistas filejas kotletītes, kombinācijā ar dažādiem dārzeņiem.Tās es cepu tās katru nedēļu un ņemu līdzi uz darbu.  Kā piedevas var būt gan jebkuri dārzeņi, graudaugi, pilngraudu maize dārzeņu biepzutras, sacepumi, utt. Bet tikpat labi tās var izmanto arī pagatavojot gardu wrapu. Tie man pēdējā laikā “iet pie dūšas”. Grilēšanai izmantoju šāda tipa grilu: https://www.elkoshop.eu/sviestmaizu-aparati/3371-sviestmaizu-tosteris-grils-tristar-sa3050-750w-balts-7569000755974.html

Pagatavošana
Wrapa/tortiljas pusīti apsmērē ar Santa Maria Taco mērcīti(vai adžiku). Pēc tam liek ķīnas kāpostu, kotleti,  gurķus (vai arī vēl lieso sieru pa virsu). Aizloka apakšu, un sānus. Liek grilēt apmēram 4-5 minūtes. Viena šāda porcija ap 350 kcal.Kārtīga ēdienreize.

Lai labi garšo!