Sastāvdaļas

Pilngraudu auzu pārslas 250 gr
4 olu baltumi
1 vesela ola
Dažādi rieksti 100 gr
Rozīnes 100 gr
Aprikozes 100gr
Žāvētas plūmes 100gr
Vīģes 100 gr
Proteīns 2 kausiņi
100 gr melnā šokolāde
1 apelsīns( ar visu mizu), kanēlis
Pagatavošana:
Auzu pārslas apgrauzdē uz sausas pannas.
Melno šokolādi liek ūdens peldē un izkausē.
Sagatavo olu baltumu un vienu olu. Sagriež gabliņos aplesīnu ar visu mizu. Sajauc žāvētos augļus ar proteīna pulveri ( kam nav, var droši izmantot vājpiena biezpienu), olu, olu baltumiem, pielej izkausēto šokolādi, pieber kanēli (man pie apelsīna tas prasās).Visu kārtīgi sajauc. Masu liek uz plāts un izlīdzina stingri pieblietējot. Cep cepeškrāsnī ~ 150 grādos, kamēr gatavs.  Ērts līdzpaņemšanai uz darbu,vai dodoties ceļā, pēc sportošanas, kad ātrāk  jāatjauno enerģijas rezerves!
Uzturvērtība 100 gr:
OB = 12gr
OH = 34gr
T = 9gr
Kcal = 262