Vistas fileja (nageti) kukurūzas pārslās ar briseles kāpostiem
Zinu, zinu, kukurūzas pārslas nav tas veselīgākais ēdiens, bet brīvdienās dažreiz atļaujos, ko neierastu. Vistas fileja šādi cepta izdevās ļoti mīksta un sulīga.
Sastāvdaļas
1 liela vistas fileja
Filejas marinādei: dabīgais jogurts, karijs, citronpipari, ķiploki, sāls, garšvielas opēc izvēles
~50 gr kukurūzas pārslas bez cukura
Briseles kāposti
Pagatavošana
Vistas fileju iemarinē iepriekšējā vakarā. Otrā dienā to izklapē (ieliekot maisiņā, lai tā nepiecūkotu visu virtuvi…) , apviļā sasamalcinātās kukurūzas pārslās, liek uz cepešpannas un liek cepties ~180 grādos, apmēram 20-30 min. Briseles kāpostus attīram pārgriež uz pusēm un saber bļodā. Uzsmidzina eļļu, pievienoju dažādas garšvielas, nedaudz arī aveņu etiķi, apmaisa, saber pannā un apcep/izsautē.
Labu apetīti!
Atbildēt