Zinu, zinu, kukurūzas pārslas nav tas veselīgākais ēdiens, bet brīvdienās dažreiz atļaujos, ko neierastu. Vistas fileja šādi cepta izdevās ļoti mīksta un sulīga.

Sastāvdaļas
1 liela vistas fileja
Filejas marinādei: dabīgais jogurts, karijs, citronpipari, ķiploki, sāls, garšvielas opēc izvēles
~50 gr kukurūzas pārslas bez cukura
Briseles kāposti
Pagatavošana
Vistas fileju iemarinē iepriekšējā vakarā. Otrā dienā to izklapē (ieliekot maisiņā, lai tā nepiecūkotu visu virtuvi…) , apviļā sasamalcinātās kukurūzas pārslās, liek uz cepešpannas un liek cepties ~180 grādos, apmēram 20-30 min. Briseles kāpostus attīram pārgriež uz pusēm un saber bļodā. Uzsmidzina eļļu, pievienoju dažādas garšvielas, nedaudz arī aveņu etiķi, apmaisa, saber pannā un apcep/izsautē.

Labu apetīti!