Baklažāni ar garnelēm un avokado
Beidzot! Piektdiena atkal ir klāt! Ir tik lieliska sajūta, ja zini, ka rīt ir brīvdiena. Tātad to varam to arī godam nosvinēt. Lielisks piektienas vakars ar vieglām un gardām vakariņām. Baudam dzīvi!
Sastāvdaļas
2 baklažāni (sagriezti 15 ripiņās)
500 gr tīģergarneles (svars neattīrītām)
Apelsīns
2 gatavi avokado
1 ēdamkarote dabīgais jogurts
Sāls, pipari, ķiploks,
Olīveļļa
Pagatavošana
Baklažānus sagriež ripiņās ( ~2cm). Apsāla, sapiparo un ieziež ar ķiplokiem. Liek pannā apcepties. No katras puses ~4min. Atstāj pannā zem vāka, lai “nogatavojas”.
Garneles: garneles attīra, uzber sāli, piparus, apslaka ar apelsīnu sulu un apcep pannā.
Avokado krēmam: avokado nomizo, pievieno jogurtu, apelsīnu sulu, sāli, piparus un sablendē viendabīgā masā.|
Veidojam uzkodu: uz apceptā baklažāna liek avokado krēmu, garneles, dekorē ar dillēm vai timiānu un bauda lielisku vakaru.
Atbildēt