Cepot nākamajai nedēļai vistas filejas kotletes ar ķirbi, palika pāri nedaudz ķirbis un biezpiens. Kāpēc gan šīs divas ēdiena sastāvdaļas, kas tik labi noderēja “pamatēdienā”, nevarētu izmantot arī saldajā? Nu, ja, kāpēc gan ne? Domāts darīts. Rezultāts ir woouu! Super labs! Noteikti iesaku pamēģināt – vēl silts, tas bija īpaši gards!
Sastāvdaļas
330 gr ķirbis
250 gr vājpiena biezpiens
2 olas
150 gr olu baltums
100 gr rozīnes
50 gr rīsu milti
100 gr kukurūzas milti
Kanēlis
1 tējk.cepamais pulveris
Dekorēšanai: melnā šokolāde
Pagatavošana
Ķirbi sarīvē, pievieno visas sastāvdaļas, samaisa un masu lej cepamajā formā. Cep ~1h: 175 grādos.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8,2 gr
OH = 19,7 gr
T = 1,4 gr
Kcal = 125,7

Uzturvērtība, kā vienmēr priecē!