Debešķīgs maigums, vieglums un garšas baudījums tikai nieka 148 kalorijās!
Sastāvdaļas
Pamatnei (19 cm)
60 gr valrieksti
150 gr melnās plūmes
50 gr dateles
1 olas baltums (30 gr)
80 gr vājpiena biezpiens
Pildījums
320 gr mango
180 gr ūdens
2 ēd.k citronu sula
35 gr kukurūzas ciete
1 olas dzeltenums
50 gr piens
saldinātājs
Pagatavošana
1. Vispirms nomizo, sagriež un savāra biezenī mango ar ūdeni un saldinātāju. Liek atdzesēties.
2. Riekstus ar plūmēm un datelēm sablendē virtuves kombainā. Pievieno olas baltumu, vājpiena biezpienu. Sajauc visu un liek formā un veido no masas pamatni ar sānu maliņām.  Liek 180 grādos un cep ~20 minūtes. Izņem, atdzesē.
3. Gatavo mango krēmu: olu dzeltenumu samaisa ar pienu, kukurūzas cieti, citronu sulu. Pievieno atdzesētajam mango biezenim. Visu samaisa un liek karsēt, līdz masa sabiezē.Nedaudz atdzesē un pilda pamatnē. Dekorēju ar lmelno šokolādi.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 4,2 gr
OH = 21,2 gr
T= 4,5 gr
Kcal = 148