Vienreizēji gardi, veselīgi salāti! Iesaku!
Sastāvdaļas
1 vistas fileja (275 gr) vai 200 gr vistas šķiņķīši bez ādas un kaula
1 neliels (100 gr)  sīpols
1 bundžiņa konservēti turku zirņi (240 gr)
1 bundžiņa (295 gr) kukurūza (konservēta)
1 neliela paprika (120 gr)
200 gr gurķis (viens garais gurķis)
150-200  gr korejas burkāni
Zaļumi
Citronpipari
Aveņu, vīnogu vai ābolu etiķis
Sojas mērce, garšvielas pēc izvēles (mana izvēle-zaļumu garšvielas)
Pagatavošana
Vistas fileju (pirms gatavošanas iemarinē) sagriež strēmelītēs un liek uz pannas zem vāka apcept/ izsautēt. Sīpolus sagriež ripiņās un iemarinē – uzlej etiķi. Noliek malā. Kad liekais šķidrums no vistas filejas ir iztvaikojis, pievieno sīpolus ar etiķi, sojas mērci, garšvielas. Turpina tvaicēt, līdz gaļa ir mīksta. Pa to laiku strēmelītēs sagriež papriku, gurķi, zaļumus. Turku zirņiem nokāš lieko šķidrumu. Gatavo gaļu pievieno sagrieztajiem dārzeņiem, turku zirņiem, korejas burkāniem, samaisa, kārto uz šķīvjiem un bauda!
Uzturvērtība  visai porcijai ( 1140 gr) OB = 80,7 gr, OH = 73,1 gr, T = 26 gr, Kcal = 884,2
Tātad 1/2 pusei no porcijas:  OB = 40,35, gr, OH = 36,6 gr, T = 13 gr, Kcal = 442
Uzturvērtība 100 gr
OB = 7 gr
OH = 6,4 gr
T = 2,2 gr
Kcal = 77,5