Vēsā rudens-ziemas dienā pikants-sildošs gaļas – dārzeņu sautējums būspašā laikā
Sastāvdaļas
500 gr tītara giross (atkaulota tītara gaļa, bez ādas)
1 burkāns (200 gr)
1 paprika (180 gr)
1 tomāts (150 gr)
2 nelieli baklažāni (600 gr)
1 liels sīpols (150 gr)
1 bundziņa sarkanās konservētās pupiņas (240 gr)
2 lielas ēdamkarotes adžika (Pūres, 50 gr)
4-5 ķiploku daiviņas (15 gr)
Čilli
Garšvielas pēc izvēles – man patīk asi, pikanti ēdieni. Liku čilli piparus, dažādus garšaugus.
Pagatavošana
Tītara gaļu sagriež mazos gabaliņos un liek pannā sautēties.Ķiploku smalki sagriež un apcep karotē eļļas. Sagriež visus dārzeņus, liek citā pannā sautēties. Kad dārzeņi gandrīz gatavi, pievieno jau gatavo gaļu, ķiplokus, adžiku, garšvielas un vēl liek pasautēties, lai sajaucas visas garšas. Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai ( 2135 gr) OB = 133 gr, OH = 134 gr, T = 50 gr, Kcal = 1408
Uzturvērtība 100 gr
OB = 6,2 gr
OH = 6,2 gr
T = 2,3 gr
Kcal = 66