Jau atkal varu lielīties! Patiesi Dievīga kūka man atkal izdevās! Maiga, sulīga un patiešām garda! Patiesi vērts to izmēģināt un pagatavot.
Sastāvdaļas
Pamatnei (24 cm)
180 gr vājpiena biezpiens
1 ola
30 gr kokoseļļa (vai sviests)
~250 gr milti ( jebkuri pilngraudu, es ņēmu 150 gr  rīsu, 100 gr kukurūzas)
1  tējk.cepamais pulveris
Saldinātājs pēc izvēles (es izvēlos no www.lowcarb.lv)
Pildījums
1 liels, gatavs mango (380 gr sagrieztā veidā)
500 gr vājpiena biezpiens
4 nelielas (vai 3 lielas olas)
250 gr siers Ricotta (11%)
20 gr kukurūzas ciete
Saldinātājs pēc izvēles
Vaniļas esence
1 tējk.cepamais pulveris
Saldinātājs pēc vajadzības
Pagatavošana
Gatavo mīklu pamatnei: biezpienu sablendē ar olām, saldinātāju, vaniļas esenci, pievieno eļļu, miltus sajauktus ar cepamo pulveri un samīca mīklu. Mīklu klāj veidnē un veido sānu maliņas. Gatavo pildījumu: biezpienu sablendē ar olām, pievieno vaniļas esenci, saldinātāju, kukurūzas cieti, pievieno sagrieztu mazos kubiciņos mango. Biezpiena masu lej uz pamatnes un liek cepties ~175-180 grādos līdz gatavībai.
Uzturvērtiba visai porcijai ( 1940 gr) OB = 193,1 gr, OH = 284,7 gr, T = 100,2 gr,Kcal = 2967
Uzturvērtība 100 gr
OB = 10,4 gr
OH = 17,7 gr
T= 3,4 gr
Kcal = 156