Olu “rolli” ar foreli
Kā man patīk brīvdienu rīti! (ja vien tie tiešām ir brīvdienu) Vai, ne, ka šī ir jauka ideja tādiem lēniem brīvdienu rītiem? Skaisti, garšīgi, veselīgi! Pildījumu var dažādot pēc saviem ieskatiem.
Sastāvdaļas
2 olas (vienam “olu rollam”)
50 ml piens
100 gr vājpiena biezpiens
70 gr dabīgais jogurts (otrā variantā bez biezpiena: pārsmērē olu pankūku ar svaigo (Baltais) “Krēmsieru” un pa virsu liek dārzeņus ar foreli)
50 gr mazsālīta forele
Zaļumi (loki, dilles), garšvielas (sāls, zaļumu garšvielas, pipari, kurkuma)
Pagatavošana
Olas sakuļ ar garšvielām, pievieno pienu un lej pannā. Cep uz lēnas uguns olu “pankūku”. Sākumā zem vāka, pēc tam bez vāka. Es apcepu tikai no vienas puses.Tad liek pildījumus pēc izvēles. Man viens variants ar biezpienu, zaļumiem un foreli, otrā: forele ar dārzeņiem. Abi su[er garšīgi. Pāri: balzamico cream.
Atbildēt